Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دفتر شرکت‌ها و اماده سازی بنگاه‌های سازمان خصوصی سازیجزییات واریز پول به حساب سرخابی‌ها و زمان معامله سهام دو باشگاه را اعلام کرد و گفت: پول پذیره نویسی در حساب دو باشگاه قرار دارد اما به صورت قانونی مسدود است.

به گزارش ایران اکونومیست، حسین امیررحیمی  با بیان اینکه فرایند پذیره نویسی سهام دو باشگاه استقلال و پرسپولیس در ۲۸ اسفندماه سال گذشته به پایان رسید، اظهار کرد: درواقع در این تاریخ مبلغی که باید از طریق پذیره نویسی جذب میشد و افزایش سرمایه صورت میگرفت تکمیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از آن پول افزایش سرمایه از محل صرف سهام پس از کسر هزینه های قانونی سازمان بورس و فرابورس که حدود نیم درصد بوده و کل مبلغ که بیش از دو میلیارد تومان برای هر باشگاه است به حساب دو باشگاه واریز شد. درواقع از آنجایی که باشگاه ها باید هزینه را راسا پرداخت میکردند اما نکردند این هزینه از حساب افزایش سرمایه برداشت شده است.

وی ادامه داد: پس از پذیره نویسی، باشگاه ها در نامه ای خطاب به فرابورس وجود مبلغ حاصل از افزایس سرمایه در حساب بانکی را تایید و فرابورس در نامه ای خطاب به سازمان ثبت، افزایش سرمایه دو باشگاه را ثبت کرد. در حال حاضر نیز هر دو باشگاه در این مرحله قرار دارند. ۷۲ ساعت بعد از اینکه سازمان ثبت تایید کرد، فرابورس گشایش نماد را انجام داده و گشایش نماد که انجام شد سهام قابل معامله می شود. پس از آن مبلغی که نزد بانک برای هر دو باشگاه مسدود شده قابل برداشت است.

تشکیل نهاد ناظر با هدف نظارت بر نحوه هزینه منابع حاصل از پذیره نویسی

سرپرست دفتر شرکت‌ها و اماده سازی بنگاه‌های سازمان خصوصی سازی از تشکیل کارگروهی برای نظارت بر نحوه هزینه منابع حاصل از پذیره نویسی خبر داد و افزود: با هدف انضباط بخشی، قرار است ناظری برای نحوه هزینه کرد این منابع در دو باشگاه در نظر گرفته شود. این کار به چند دلیل صورت میگیرد. نخست آنکه هیات مدیره دو باشگاه کامل نیست. دوم آنکه دو باشگاه هزنیه ها و بدهی های زیادی دارند که قصد داریم با برنامه ریزی این هزینه ها پرداخت شود و اینطور نباشد که بدهی ها داده شود اما باشگاه در هزینه های روزمره و شرایط توسعه ای مشکل داشته باشد. سوم اینکه منابع از بازار سرمایه جذب شده است، به عبارتی سهام داران منابع را در اختیار هیات مدیره قرار دادند که شرایط باشگاه بهبود پیدا کند. به همین دلیل با همکاری وزارت ورزش و وزارت اقتصاد دنبال این هستیم که نهاد نظارتی برای کمک به باشگاه ها در زمینه نحوه هزینه کرد این منابع در نظر گرفته شود.

امیررحیمی به این سوال که میزان منابعی که حاصل از پذیره نویسی عاید باشگاه ها شد چقدر بود، پاسخ داد: ۳۵۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان عاید باشگاه پرسپولیس و ۳۵۹ میلیارد تومان نیز عاید باشگاه استقلال شد. از این میزان حدود دو میلیارد تومان برای هر باشگاه به طور قانونی و بر اساس مصوبات سازمان بورس برای مالیات، هزینه های کارگزاری و... اخذ شده است. سایر مبلغ در حساب بانکی باشگاه ها قرار دارد اما به صورت قانونی مسدود است. سه روز بعد از اینکه مجوز را از سازمان ثبت گرفتند، گشایش نماد صورت میگیرد و این مبلغ قابل برداشت است اما پس از تشکیل یک نهاد ناظر این مبلغ استفاده خواهد شد.

 ایسنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: پذیره نویسی افزایش سرمایه نحوه هزینه دو باشگاه باشگاه ها هزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۶۴۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت بین‌نهادی، پیش‌نیاز مشارکت مردمی

معاون فرهنگی شهردار و رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان بر مشارکت درون سازمانی و بین‌نهادی و متمرکزکردن امکانات و منابع برای تحقق عینی و عملیاتی شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، کمال حیدری در دیدار با مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان اظهار کرد: ایجاد هماهنگی در بخش‌های مختلف و هم‌افزایی منابع در اختیار، لازمه دستیابی به جهش تولید و عمران و آبادانی شهر است و ضرورت دارد با تجمیع منابع امکان آن فراهم شود.

وی با تاکید بر ضرورت توسعه مشارکت مردم در اداره حوزه‌های مختلف شهر افزود: به تعبیر مقام معظم رهبری «اصفهان شهر زنده است» و بر این اساس آنچه شهر اصفهان را بر سر زبان‌ها انداخته، زنده بودن و پویایی اصفهان است.

معاون فرهنگی شهردار و رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان تصریح کرد: در عمر کوتاه مدیریت شهری باید با همگرایی پروژه‌ها را با کمترین هزینه و در کوتاه‌ترین زمان ممکن تکمیل و به بهره‌برداری رساند، در این صورت است که شاهد نتایج خوشایند آن که ارتقای فرهنگی، تفریحی و نشاط اجتماعی در میان شهروندان خود خواهیم بود.

حیدری بر مشارکت درون سازمانی و بین‌نهادی و متمرکزکردن امکانات و منابع برای تحقق عینی و عملیاتی شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» تاکید کرد.

فراهم‌سازی زمینه مشارکت شهروندان اصفهانی در پروژه‌ها

مسعود حیدری، مشاور شهردار و مدیرعامل سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان نیز در این دیدار گفت: آنچه که در یک سیستم بیشترین هدر رفت انرژی را هم به لحاظ مادی و هم به لحاظ معنوی به خود اختصاص می‌دهد، جزیره‌ای عمل‌کردن برنامه‌ها و طرح‌ها است.

وی افزود: با هم‌اندیشی و هم‌افزایی باید پیش از انجام هرگونه اقدام و با ساماندهی منابع و نیروی انسانی، ضمن بهره‌برداری بهینه از امکانات موجود، ضریب رسیدن به اهداف کلان مدنظر مدیریت شهر را افزایش دهیم.

مدیرعامل سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان با اشاره به برنامه‌های این سازمان برای عمل به شعار سال ۱۴۰۳ و تحقق «جهش تولید با مشارکت مردم» گفت: سعی داریم با ارائه بسته‌های تشویقی و تسهیل در فرایند مشارکت زمینه مشارکت بیشتر شهروندان را فراهم سازیم و اعتقاد داریم جنس این مشارکت محدود به سرمایه‌گذاری درپروژه‌ها نیست.

حیدری تاکید کرد: شهروندان می‌توانند با ارائه دیدگاه‌ها و بیان ایده‌های خلاقانه خود به خلق فرصت‌های جدید سرمایه‌گذاری و توسعه شهر کمک کنند تا شعار «اصفهان شهر زندگی» محقق شود.

کد خبر 751390

دیگر خبرها

  • بانک دی در مسیر کاهش شناوری سهم و افزایش سرمایه نقدی
  • جزییات مالیات بر عایدی سرمایه برای طلا، مسکن و خودرو اعلام شد
  • مشارکت بین‌نهادی، پیش‌نیاز مشارکت مردمی
  • جزییات و زمان دقیق واریز مرحله سوم سود سهام‌ عدالت
  • خط و نشان برای شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را نمی‌دهند | سود مرحله سوم چه زمانی واریز می شود؟
  • بانک دی در مسیر کاهش شناوری سهم و افزایش سرمایه نقدی 
  • معافیت سازمان بیمه سلامت بر اساس قانون از اتصال به حساب خزانه
  • شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را واریز نکنند منتظر برخورد سازمان بورس باشند
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده
  • بهترین بروکر برای ایرانی ها کدام است؟